Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

ED RGB llegenda versio basica
Diumenge  20  Agost  2017

 Edició de Tortosa

Movem Tortosa denuncia l'enderroc d'una de les graderies de l’estadi municipal

Movem Tortosa ha explicat que amb el nou projecte de piscina, el principal camp de futbol de la ciutat perdrà una de les dos graderies existents. La confluència d’esquerres reclama una rectificació i que s’habiliti l’accessibilitat de la grada restant per a persones amb mobilitat reduïda.

El projecte XYZ acaba amb un 'desnonament' a la torre de Campredó

Diumenge va tenir lloc l'acte de cloenda del projecte artístic XYZ  a la torre de Font de Quinto. Després de les intervencions dels representants de l'ajuntament de Campredó i d'Amposta, així com de l'artista Jaume Vidal, es va procedir a l'acte de desmuntatge de la creu que representava la conversió de la torre templera en un hospital, i de la resta de materials que componien el projecte artístic.

Tallat de nou el Pont de l'Estat de Tortosa per finalitzar les obres abans de la Cinta

Des d’aquest dilluns el Pont de l’Estat de Tortosa torna a estar tancat al trànsit en els dos sentits de la marxa. El motiu: la fase final de les obres de reforma del pont.

El guanyador, Albert Torres Carles / Cedida

El Triatló de Campredó atreu més participants locals que mai

Aquest cap de setmana va tindre lloc el setè Triatló Cross de Campredó, en què per primer cop va incloure la modalitat per equips. El traçat, de menys de 20 quilòmetres, va fer que sigués una cursa ideal pels que es volien iniciar al mon dels triatlons. Organitzat per l’U.E. Campredó  i EMD de Campredó, va aplegar prop de 70 participants.

L'Hospital de la Santa Creu de Jesús recapta fons amb la venda de llibretes solidàries

El Servei d’Educació Social del Complex Assistencial de la Santa Creu ha organitzat la Venda Solidària de llibretes, que han estat acolorides i enquadernades per Lourdes Seller durant la seva estada a la planta de Convalescència del Centre. Aquestes llibretes es van posar a la venda al vestíbul del Complex durant la setmana del 24 al 28 de juliol 

Relleu Consell Comarcal del Baix Ebre

Dani Andreu cedeix la presidència a Enric Roig, tal com deia l'acord de legislatura.

La iniciativa Noupops arriba a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

Noupops, així és com s’anomenen els ninots en forma de pop que se’ls dóna als nadons que estan a la incubadora per tranquil·litzar-los. La iniciativa va sortir al 2013 a Dinamarca i enguany, ha arribat a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Presentació del llibre de l'ANC "I tot això com es paga?"

Assistim a la presentació del llibre de l'ANC "I tot això com es paga?" amb l'assistència de Lluís Salvador, Secretari d'Hisenda.

Més titulars

robavideo 300x250

Informació d'interès

Tortosa vertical

Tortosa en xifres

Mapa