Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

ED RGB llegenda versio basica
Dilluns  26  Juny  2017

 Edició de Tortosa

Dilluns arranquen les obres de la piscina municipal de Tortosa

Dilluns 26 de juny començaran, finalment, les obres de construcció de la piscina i complex d’aigües de l’estadi de Tortosa. L’Ajuntament ha convocat els mitjans a assistir a l’inici de les obres, en un acte que comptarà amb la presència de l’alcalde, Ferran Bel, la regidora d’Urbanisme, Meritxell Roigé, i del d’Esports, Joaquim del Pino. També hi seran els representants de l’empresa constructora i l’arquitecte encarregat del projecte.

Un torneig cavalleresc i la dansa del Dervitx, novetats de la XXII Festa del Renaixement de Tortosa

Aquest dijous s'ha presentat la imatge de la Festa del Renaixement de 2017, que enguany tindrà lloc del 20 al 23 de juliol, que la dissenyadora i il·lustradora tortosina Marta Viladrich ha ideat com una composició de fotografies que recreen el matí, tarda i nit de la Festa.    

Plaça Francesc Macià al barri de Ferreries de Tortosa

Movem Tortosa critica la deixadesa del barri de Ferreries

El grup municipal de Movem Tortosa considera que el barri de Ferreries està “abandonat” pel govern de Ferran Bel i Josep Felip Monclús. Després de recollir les opinions de la ciutadania, dins la campanya 'Movem els Barris', han determinat que els veïns posen la pitjor nota obtinguda fins ara en les diferents entrevistes a la resta de zones.

La plaça del Carrilet de Tortosa, espai de creació artística juvenil

Els bancs de la plaça del Carrilet, al barri del Temple de Tortosa, han estat objecte d'una acció artística per part de set col·lectius de la ciutat, corresponents a escoles, instituts i entitats, que aquest migdia han presentat els autors a la ciutadania.

La venda de petards es dispara els dies previs a la revetlla de Sant Joan

La proximitat de la revetlla de Sant Joan es nota, des de fa dies, per l’olor de pólvora pels carrers. Les parades de venda de petards i coets ocupen carrers i places a moltes poblacions del territori. Els més clàssics com les bombetes, per als menuts, o els trons, per als més grans, continuen sent els més demanats, però també hi ha altres novetats per fer que la nit més curta de l’any s’allargue com cal.

Comencen les obres del nou Palau de Justicia

Un dels equipaments més esperats a Tortosa, el nou Palau de Justícia, ha sortit de la letargia que arrossegava des de fa anys i ja ha començat el procés de construcció. Les obres tenen un pressupost d’uns 6 milions i ha de permetre generar nous espais per descongestionar els jutjats actuals.

Més recursos contra els macròfits de l'Ebre per baix cabal

El cabal del riu Ebre fluctuava ahir entorn els 100 metres cúbics per segon. Només uns 20 metres cúbics més del mínim que l’Institut per al Desenvolupament de les comarques de l’Ebre (Idece) té en compte a l’hora de declarar tancat el canal navegable.

Enric Roig (PSC) prendrà el relleu a la presidència del Consell del Baix Ebre el 7 de juliol

El vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ocuparà a partir del 7 de juliol la presidència de la institució d'acord amb el pacte de govern signat entre ERC i PSC. L'actual president Daniel Andreu renunciarà al càrrec el 3 de juliol per facilitar l'alternança.

Més titulars

robavideo 300x250

Informació d'interès

Tortosa vertical

Tortosa en xifres

Mapa