Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Societat

Vicent Sagrera, advocat de la protectora d'animals ARCA Tortosa

L'advocat de la protectora d'animals creu que la empresa el Corralet podria quedar inhabilitada per prestar el servei de la gossera municipal si els jutjats de Vinaròs l'acaben condemnant per un delicte de maltractament animal. ARCA va enviar fa dos setmanes un escrit a Ferran Bel demanant la suspensió del procediment abans que la mesa de contractació dicti l'ordre d'adjudicació.

Quasi dos mesos després, segueix penjat el tràmit d’adjudicació de la gossera municipal de Tortosa a l’empresa de Vinaròs el Corralet, que va guanyar el concurs públic aquest estiu. La protectora d’animals ARCA Tortosa, que ha prestat el servei des de que es va obrir, va enviar fa dos setmanes un escrit a l’alcalde, Ferran Bel, on se’l demana que deixi en suspès el procés d’adjudicació.

L’advocat d’ARCA argumenta que el Corralet s’enfronta a un procediment penal als jutjats de Vinaròs pel qual podria quedar inhabilitat per gestionar la gossera. Vicent Sagrera, que també presideix la nova comissió de protecció dels drets dels animals del col·legi d’advocats, recorda que la llei de contractació pública impedeix contractar a les empreses condemnades per delictes contra el medi ambient.

Aquest escrit que enviat no és, però, un recurs administratiu ja que encara no s’ha dictat l’ordre d’adjudicació a l’espera que l’empresa el Corralet presenti tota la documentació necessària.

 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s