Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Societat

 

Les Terres de l’Ebre es volen consolidar com a destinació de cicloturisme. La Via Verda, els parcs naturals del Delta i els Ports o el GR-99 són només alguns itineraris d’una àmplia oferta que a partir d’ara es recull en un mapa on s’han marcat les rutes més destacades a les quatre comarques. Es complementa amb un dossier editat amb quatre idiomes que també ofereix diferents experiències per descobrir el territori amb bicicleta.

Una de les vies verdes més visitades per cicloturistes a França només té 40 quilòmetres. Té una similitud important amb les característiques de les vies verdes de les Terres de l’Ebre. Per aquesta raó i amb l’objectiu de potenciar el turisme amb bicicleta als més de 1000 quilòmetres de rutes diverses el Consell Comarcal del Baix Ebre a través del projecte Baix Ebre Avant ha impulsat amb empresaris del territori la creació de trenta nous productes i la publicació d'un mapa per consolidar l'oferta cicloturista al territori.

Basant-se amb el concepte de la terra de natura, d’art, de cultura i de bona gastronomia, aquest dossier posa a disposició dels cicloturistes un ventall de possibilitats que permet escollir entre la descoberta pausada del paisatge a les Vies Verdes o els camins i carreteres de baixa intensitat de trànsit.

Després d’una enquesta formulada a més de 90 empreses el 86% de les empreses basades en el turisme aposten per dipositar la confiança amb el cicloturista.

Un dels elements gràfics d’aquest projecte és el mapa que dibuixa totes les rutes i que Baix Ebre Avant ha preferit fer afegint-hi les altres tres comarques del territori per promocionar el turisme d’una manera més conceptual.

 

 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s