Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Societat

Durant el 2016 la justícia gratuïta de les Terres de l’Ebre va tramitar 6.705 expedients. Des del col·legi d’advocats diuen que la gent està poc informada sobre aquest servei que s’ofereix a les persones amb menys recursos. Per això, avui en motiu del dia internacional de la justícia gratuïta, s’ha fet una jornada de portes obertes als jutjats de Tortosa.

 La justícia gratuïta és un servei que s’ofereix a totes aquelles persones que tenen pocs recursos econòmics. Les víctimes i els treballadors que volen fer tràmits contra l’empresa poden optar a tràmits judicials gratuïts independentment dels seus ingressos. Des del col·legi d’advocats de Tortosa creuen que la gent no està suficient informada sobre els drets que tenen, per això avui en motiu al dia mundial de la justícia gratuïta els jutjats de Tortosa han obert les portes. “No només és l’advocat d’ofici dins d’un procediment tu pots necessitar altres gestions com per exemple peritatges, un peritatge si vas de manera privada et pot sortir molt car, i amb la justícia gratuïta sempre que es demostri que tens pocs recursos econòmics ho tens gratis” explica l’advocat, Vicent Sagrera.

L’any 2016  un 10% aproximadament, de la població de les Terres de l’Ebre va fer tràmits judicials mitjançant la justícia gratuïta. Aquest servei està disponible al col·legi d’advocats de Tortosa de dilluns a dijous, al d’Amposta els dilluns, dimecres i divendres i a Gandesa els divendres.

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s