Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Societat

Dilluns arranquen les obres de la piscina municipal de Tortosa

Dilluns 26 de juny començaran, finalment, les obres de construcció de la piscina i complex d’aigües de l’estadi de Tortosa. L’Ajuntament ha convocat els mitjans a assistir a l’inici de les obres, en un acte que comptarà amb la presència de l’alcalde, Ferran Bel, la regidora d’Urbanisme, Meritxell Roigé, i del d’Esports, Joaquim del Pino. També hi seran els representants de l’empresa constructora i l’arquitecte encarregat del projecte.

Les Festes de Roquetes compten amb un programa atapeït d'actes

L’il·lustrador local Ignasi Blanch és el responsable un any més del cartell de les festes majors de Roquetes. Els actes arrancaran el 30 de juny, i tindran diverses novetats, entre les més sorprenents es troba el primer concurs de llançament de mòbils. A les propostes clàssiques del cós iris i el sopar de la cabra, enguany s’incorporen els actes amb bous després que l’any passat no en poguessen fer.

La vaga dels examinadors de carnet de conduir agreuja les llistes d'espera

Els examinadors de carnet de conduir estan de vaga. Reclamen a la Direcció General de Trànsit unes millores salarials acordades fa anys i que no arriben. Les mobilitzacions, tots els dilluns, dimarts i dimecres de juny i juliol, estan alentint la presentació dels alumnes de les autoescoles als exàmens pràctics, en un període d’alta demanda.

La Unitat de Salut Internacional de l’ICS a les Terres de l’Ebre incrementa l’activitat any rere any

L’atenció a les persones que viatgen és una mesura preventiva encaminada a reduir el risc de patir patologies en l’àmbit propi de la salut internacional.El programa de salut internacional de l’ICS integra totes les unitats existents en una xarxa que treballa coordinadament en l’assistència integral als viatgers de països amb epidemiologia diferent de la del nostre entorn.

La venda de petards es dispara els dies previs a la revetlla de Sant Joan

La proximitat de la revetlla de Sant Joan es nota, des de fa dies, per l’olor de pólvora pels carrers. Les parades de venda de petards i coets ocupen carrers i places a moltes poblacions del territori. Els més clàssics com les bombetes, per als menuts, o els trons, per als més grans, continuen sent els més demanats, però també hi ha altres novetats per fer que la nit més curta de l’any s’allargue com cal.

robavideo 300x250