Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

ED RGB llegenda versio basica
Diumenge  30  Abril  2017

 Edició Sant Carles de la Ràpita

Albert Montañés s'acomiada com a professional al Godó

Albert Montañes ha disputat aquest dimecres el seu últim partit com a professional en la segona ronda del Barcelona Open Banc Sabadell. Ha perdut per un doble 6-2 contra Feliciano López.

La Ràpita promou l'escamarlà

La Ràpita continua promocionat els productes locals. Ara és el torn de l’escamarlà. Fins el 7 de maig, 11 restaurants oferiran menús entre 33 i 40 euros amb el crustaci com a protagonista.

La musclera de l'Avi Agustí

La Musclera de l'Avi Agustí, situada al mig de la Badia dels Alfacs (Sant Carles de la Ràpita), esdevé un lloc privilegiat de les Terres de l'Ebre per conèixer una de les riqueses de la gastronomia i el mediterrani: els musclos i les ostres del Delta de l'Ebre.

L’Estació Nàutica de La Ràpita signa un acord de promoció i comercialització amb Atrápalo

L’Estació Nàutica de La Ràpita ha signat este divendres un acord de comercialització i promoció amb la plataforma Atrápalo en el marc de la fira B-Travel que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Barcelona.

El nou camí de ronda de la platja del Suís

La Ràpita demanarà a Costes més seguretat al nou camí de ronda del Suís

El camí forma part de les obres d'emergència que la Direcció General de Costes ha executat al llarg de tot el litoral per reparar els efectes del temporal del passat gener.

L’Ajuntament de La Ràpita rep el Reconeixement a la millora de la qualitat i la transparència que atorga la UAB

L’Ajuntament de La Ràpita ha rebut aquest dimecres 19 d'abril el Reconeixement a la millora de la qualitat i la transparència que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aigües de Catalunya: millora de la xarxa d’aigües pluvials a Sant Carles de la Ràpita

L’Ajuntament de La Ràpita ha encomanat a Aigües de Catalunya que dugui a terme tot un conjunt de millores en la xarxa de pluvials i clavegueram i en un punt de bombament del municipi. El valor total d’aquestes actuacions és de 122.500 euros.

La Ràpita engega un procés participatiu de la nova marca ciutat

L’Ajuntament de La Ràpita posa en marxa un procés col·lectiu de creació per tal d’involucrar la ciutadania en el desplegament i implementació de la nova marca ciutat que representa el municipi.

Més titulars