Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Política

Mora la Nova actualitza les taxes municipals

La darrera sessió plenària de Móra la Nova, a la Ribera d’Ebre, ha aprovat un augment de taxes municipals. També ha donat llum verda al nou pla d’energia sostenible. I, a proposta del Pdecat, s’ha acordat reclamar una millora d’accés al municipi des de la C-12 pel carrer Rafel de Casanoves.

Comença la votació dels pressupostos participatius de Tortosa

Comença la votació dels primers pressupostos participatius de Tortosa. La urna estarà a la Fira Expoebre des d’aquest divendres fins l’1 de maig. Del 2 al 6 de maig, es traslladarà a l’Ajuntament, a les EMD de Bítem, Campredó i Jesús i a les oficines municipals d’Els Reguers i Vinallop.

El govern busca una reestructuració sanitària a l’Ebre sense Sagessa

Un nou organisme públic territorial promourà l'especialització dels diferents centres hospitalaris sense comptar amb Sagessa i sense recórrer a la gestió privada, segons afirma en una entrevista al Setmanari L'EBRE el director dels Serveis Territorials de Salut a les Terres de l'Ebre, Ismael Piñas. 

Els alcaldes de l'R-15 traslladen al subdelegat del govern les deficiències de la línia

Aquest dimecres 11 ajuntaments de Catalunya i Aragó van fer un nou pas per reclamar un compromís per la línia R-15. L’alcalde i el regidor d’Urbanisme de Móra la Nova van lliurar al subdelegat del govern a Tarragona el document reivindicatiu que recull un seguit de millores per la línia que vertebra l’interior ebrenc.

Clam de la Ribera d'Ebre per un pla d'emergència nuclear "obsolet"

Un pont sense carretera. Nul·la cobertura de telefonia mòbil. O estacions de tren tancades. Aquestes són alguns dels dèficits que presenten les infraestructures i les telecomunicacions dels municipis entorn a la central nuclear d’Ascó, que impossibiliten aplicar en eficàcia el Pla d’Emergència Nuclear.