Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Política

Movem Tortosa denuncia l'enderroc d'una de les graderies de l’estadi municipal

Movem Tortosa ha explicat que amb el nou projecte de piscina, el principal camp de futbol de la ciutat perdrà una de les dos graderies existents. La confluència d’esquerres reclama una rectificació i que s’habiliti l’accessibilitat de la grada restant per a persones amb mobilitat reduïda.

ERC d'Alcanar és l'únic partit que ha justificat les subvencions rebudes de l'ajuntament

L’ajuntament d’Alcanar reclama als grups municipals que justifiquen com s’han gastat les subvencions que els atorga el consistori. El juny passat el GAIP, la comissió que vigila pel compliment de la llei de transparència, va reclamar que ho fessin a petició de la CUP. Exhaurit el termini, només ho ha fet el grup municipal d’Esquerra Republicana.

La Sénia suspèn cautelarment l'aplicació de plusvàlues

L'Ajuntament de la Sénia ha volgut ser dels primers de Catalunya en suspendre les liquidacions de plusvàlues fins que estigue vigent la reforma legislativa estatal que es preveu després de les sentències que protegeixen els ciutadans que no han tingut increment en el valor de venda o bé que han estat fruit d'adjudicacions hipotecàries i/o dacions en pagament en habitatges personals habituals.

Manel Alves demana "valentia" als alcaldes per afrontar l'1-O

Manel Alves, coordinador de l’Assemblea Nacional Catalana, ha demanat valentia als alcaldes de les Terres de l’Ebre per afrontar el tram decisiu que culminarà amb l’1 d’octubre. Demana que qui no estigui al 100% que faci un pas al costat perquè, ara més que mai, apunta, es "necessita gent forta i compromesa".

L'alcalde d'Ascó titlla de "polític" el tancament de Garoña

L’Alcalde d’Ascó, Josep Maria Buixeda, s’ha mostrat sorprès per l’anunci del govern espanyol sobre el tancament definitiu de la Central Nuclear de Garoña, situada a Burgos i colindant amb el país Basc.

ERC Alcanar torna a denunciar suplantació d'identitat i manipulació de documents oficials

Mitjançant un comunicat, el grup municipal d'ERC Alcanar ha tornat a denunciar la suplantació de la seua identitat i la manipulació de documents oficials. El passat 30 de juliol van aparèixer al municipi diversos fulletons amb informació sobre un acord de la Junta de Govern Local (JGL) modificat i que incloïa un  fals segell del grup municipal d’ERC.

Deltebre, l'únic municipi encara investigat per sedició

La Fiscalia de l’Audiència Nacional va denunciar vuit ajuntaments per donar suport a la declaració independentista del Parlament de Catalunya en mocions dels plens. Els va acusar de rebel·lió o sedició, a més de prevaricació, desobediència, ús indegut de fons públics i usurpació de funcions. Amb el tems, les denúncies s’han anat arxivant, en considerar que no hi ha delicte. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, però, ha assegurat que el municipi és l’únic encara investigat. 

robavideo 300x250