Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

La principal empresa exportadora de cirera ebrenca, pendent del 'Brexit'

Empresa Cerima Cherries, de Tivissa

Cerima Cherries de Tivissa exporta el 65% de cirera al Regne Unit i planifica duplicar la seva producció en els propers quatre anys. Aquesta setmana s’acaba la temporada de la cirera, una temporada de quatre mesos en la qual Cerima Cherries ha recol·lectat 1.500 tones i ha donat feina a un miler de treballadors

Govern convoca els ajuts a les parades del sector pesquer

La Generalitat ha avançat l’import d'1,6 milions d’euros dels pressupostos del departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per poder tramitar la convocatòria d’ajuts amb la màxima celeritat possible, segons es recull en un comunicat. 

Crítiques del comitè d'Ercros al descens de la producció

En un comunicat, els sindicats de l'empresa han lamentat que la química haja tret endavant la reducció de la producció de clor mentre mantè uns beneficis de 17 milions d'euros, segons recullen els agents socials. 

Marcel Matamoros: "Govern ha impulsat el fons obligatori de les cooperatives de forma unilateral i sense transparència"

Marcel Matamoros és el president de la Cambra Arrossera del Montsià i un dels integrants de la nova plataforma que han constituït les cooperatives per combatre el fons obligatori, una mena de dipòsit que la Generalitat ha impulsat per decret per dotar de liquiditat les seccions de crèdit de les entitats amb dificultats (principalment, la de Cambrils).

Iniciativa per impulsar els productes autòctons entre els restauradors

El president del consell comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, el director territorial d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Ferran Grau, i el president del consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO), han inaugurat conjuntament aquest dilluns a EbreTerra la primera jornada del projecte ‘4 estacions, 12 sabors’ que pretén impulsar el coneixement i la utilització de productes agroalimentaris autòctons entre els restauradors de les Terres de l’Ebre.

robavideo 300x250