Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de les Terres de l’Ebre per valor de 22,2 milions d’euros durant el primer trimestre del 2017. Els 22,2 milions d’inversió creditícia representen un increment del 41% respecte el mateix període de l’any anterior.

L’increment més destacat en el finançament del client particular s’ha produït en els préstecs al consum. De gener a març d’aquest 2017 s’han formalitzar noves operacions per valor de 11,1 milions d’euros a les Terres de l’Ebre, xifra un 68% superior a les operacions tancades al mateix període del 2016.

Destaca també l’evolució del crèdit total de préstecs hipotecaris, que de gener a març del 2017 han crescut 1,9 milions d’euros a les Terres de l’Ebre (s’han formalitzat noves operacions per valor de 11,1 milions d’euros), el que representa un augment del 21% respecte al primer trimestre del 2016.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que “les xifres confirmen la recuperació de l’economia”. Masana es mostra esperançat en que “es mantingui aquesta inèrcia positiva en la recuperació del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió a les Terres de l’Ebre”.

Una àmplia xarxa de punts d’atenció a les Terres de l’Ebre

CaixaBank, entitat líder a l’Estat amb una quota de penetració de particulars del 29,5%, disposa a les Terres de l’Ebre de més de 127.000 clients particulars, als quals dóna servei des d’una xarxa de 39 oficines a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a les Tarragona es completa amb un centre de Banca Privada i tres centres d’empreses, un dels quals es troba a Tortosa.

A més, CaixaBank disposa a les comarques tarragonines de dos oficines A i tres oficines Stores: A Rambla Nova, ubicada a Tarragona, A Pintor Fortuny, ubicada a Reus, Store El Vendrell, Store Salou i Store Valls. Les oficines A i Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món de comerç retail, tot millorant l’experiència de compra del client dins de l’oficina. 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s