Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

Uns trenta-cinc alts càrrecs de l'Agència Estatal de l'Administració Tributària (AEAT), encapçalats pel seu director general Santiago Menéndez, s'han reunit durant tres dies a Tortosa.

La reunió de treball, que no havia transcendit públicament i que va començar el Dilluns de Pasqua atenent que era dia laborable a la majoria de l'Estat espanyol, s'ha dut amb la màxima discreció al Parador Nacional per evitar qualsevol interferència exterior que posés en perill el desenvolupament de la trobada.

L'organisme públic encarregat de la gestió del sistema tributari i duaner espanyol, així com dels recursos d’altres administracions i ens públics, va reunir a Tortosa a tots els caps de les comunitats autònomes com també els diferents responsables departamentals, fet que posa de rellevància l'alt nivell d'una convocatòria on també s'esperava l’assistència del secretari d'Estat d'Hisenda, José Enrique Fernández de Moya. Fonts consultades pel Setmanari L'EBRE han descartat que la convocatòria de la reunió en territori català, fet poc habitual, tingués res a veure amb l'agenda marcada pel govern de Puigdemont per consolidar el desplegament de l'Agència Tributària de Catalunya (ATC), tot i que es dóna per segur que es va tractar aquesta qüestió, en el context d'unes jornades pensades, segons les fonts mateixes fonts, per analitzar i millorar la recaptació i inspecció tant dels impostos propis com dels cedits a les comunitats autònomes.
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s