Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Tomàs Castells, regidor de l'Ajuntament de Deltebre i responsable de la Secretaria de Medi Ambient de l'executiva del Partit Popular a Catalunya, ha manifestat que el discurs actual del moviment antitransvasament del territori, ha canviat, respecte al que tenia l'any 2000 quan es van produir les grans polèmiques pel tema del transvasament del riu Ebre.

Castells, com a interlocutor del PP de Catalunya a Madrid, va reunir-se la setmana passada amb la Ministra de Medi Ambient i la Secretaria d'Estat de Medi Ambient, per parla sobre la regressió del Delta, la subsidència i la problemàtica del Delta en general. Segons Castells, "estem treballant i analitzant i saben de primera mà el que pensem la gent del PP de les Terres de l'Ebre. Analitzem els errors comesos, que també en fem, i intentem trobar solucions a les problemàtiques". 

Els moviments que pretenien dur a terme el transvasament de l'Ebre i els moviments populars antitransvasistes iniciats l'any 2000, van afectar moltíssim la representativitat del PP a la demarcació de Tarragona, que era en aquell moment, la província en la qual el PP treia més bons rendiments electorals.

Castells, que s'ha manifestat, "contrari als transvasaments", considera que, "en aquells moments, fa 17 anys, el moviment social demanava que baixes aigua pel riu i al PP creiem que anaven equivocats i que el que feia falta era que baixessin sediments i ara el missatge ha canviat. Ara el moviment antitransvasista diu que el que necessitem són sediments. Hem tornat a fer tard. El que fa falta són accions dures".

El representant popular creu que en zones com els Calaixos de Buda o la Marquesa a la zona dels Bascos, es necessiten actuacions com espigons de pedra dins del mar o murs submergits, entre d'altres.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Ebredigital.tv