Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Aquest dijous dia 11 de maig el Campus de la URV a les Terres de l'Ebre, acollirà una nova edició del Fòrum de l'Ocupació Universitària, adreçat a estudiants que estan acabant estudis de grau, cicles formatius de grau mitjà o superior, exalumnes o qualsevol persona que busca feina al territori, amb l'objectiu de captar i retenir talent a les Terres de l'Ebre.

Aquest any s'han incrementat fins a 38 el nombre d'empreses i institucions que oferiran les seves necessitats a través d'entrevistes i contactes individualitzats. Segons Xavier Farré, sots director del Campus URV, "aquesta és una oportunitat única per viure no només una contractació, sinó una sèrie d'experiències que són fonamentals quan algú s'enfronta a un lloc de treball. El gran avantatge del Fòrum és l'eficiència, ja que tindrem 38 empreses i els participants segur que podran establir 10 o 12 relacions amb possibles contractants i això és molt difícil de fer en una jornada".

El Fòrum de la URV a les Terres de l'Ebre, és per davant dels campus de Tarragona i Reus, la que més empreses ha aconseguit que hi participin en el Fòrum.

Tags: TortosaEl Baix EbreURV
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Ebredigital.tv