Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Ebredigital.tv

Plaça Major: L'Ampolla i la Trobada Nacional dels Tres Tombs

Enguany, per primera vegada, les Terres de l'Ebre acolliran la Trobada Nacional dels Tres Tombs. Serà el pròxim dilluns 1 maig, a l'Ampolla. Ens ho expliquen els representants de l'Associació Amics del Cavall de l'Ampolla, Conrad Costes i Maria Dolors Vidal.

Una rampa més gran i un ascensor més petit, solució de l'IDECE al pas de peixos de Xerta

L'institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre a través del seu director, Joan Martin Masdeu, ha trobat una solució als dubtes que generava entre els regants i la Hidroelèctrica l'ascensor projectat en el marc del projecte Migratoriebre per salvar les barreres arquitectòniques a l'assut de Xerta i poder impulsar la reintroducció de l'esturió, la llamprea, la saboga i l'anguila.

Ramon Miravall: "El problema d'Espanya és el mateix que al segle XIX i segueix sense resoldre"

Arran de la recent publicació del llibre Tortosa 1936-1939 editat per l'Estel, Ramon Miravall ha abordat les comparacions amb la situació política actual a través del que explica al llibre, un recull de relats als quals l'historiador i Dr. en Filosofia i Lletres, ha contextualitzat internacionalment i ha dotat d'una cronologia que ajuda al lector a fer-se una concepció de temps i espai.

L'Ajuntament de Santa Bàrbara no veu alternatives a les festes de Bous

En una entrevista a Canal Terres de l'Ebre, Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara, ha manifestat que les alternatives que volen plantejar algunes entitats animalistes a les festes dels bous a les poblacions de les Terres de l'Ebre, no han de servir per acabar amb aquestes, sinó per a donar una altra opció a la gent i que aquesta pugui escollir.

Plaça Major: Els floristes es preparen per Sant Jordi

Hores abans de la Diada de Sant Jordi 2017 les floristeries de Tortosa es preparen per tindre totes les roses a punt. Quina serà la rosa més venuda?Afectarà en positiu o en negatiu que enguany Sant Jordi siga diumenge? Aquestes i d'altres qüestions les respon la responsable de Tost Floristes, Lita Tost.

L'alcalde de l'Aldea repassa l'actualitat municipal a Canal Terres de l'Ebre

L'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu, ha denunciat la situació d'abandonament que pateixen els afectats per la crisi econòmica de la Cooperativa de l'Aldea, sis anys després que es destapés el cas, i ha carregat contra la passivitat de les instàncies judicials al respecte.

Carme Navarro, assegura que li "sobta" el posicionament de Lluís Soler respecte al COPATE

En una entrevista a Canal Terres de l'Ebre, la presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Carme Navarro ha manifestat respecte a la sortida de l'Ajuntament de Deltebre, que li sobta sobre tot el posicionament de Lluís Soler ara com a alcalde, del que mantenia quan era president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Plaça Major: Les Jornades de l'Escamarlà de la Ràpita

Del 22 d'abril al 7 de maig es celebren les V Jornades Gastronòmiques de l'Escamarlà a Sant Carles de la Ràpita. Arranquen aquest dissabte 22 d'abril amb una festa de vermut. En parlem amb Rosa Anglès, la regidora de Turisme i Comerç de la Ràpita, i amb Joan Balagué, secretari de la Confraria Verge del Carme i vicepresident del Col·lectiu de Cuina.

Plaça Major: Tortosa dóna veu al Parkinson

Aquest dijous 20 d'abril té lloc aquesta iniciativa solidària per recaptar fons i així mantenir els tallers i les accions que duen a terme per a les persones afectades pel Parkinson. Pepa Martín, presidenta de l'Associació dóna tots els detalls, poques hores abans, del festival Donem veu al Parkinson.

Ebredigital.tv