Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

ED RGB llegenda versio basica
Diumenge  30  Abril  2017

 Edició de Deltebre

Deltebre enderrocarà al maig la nau de 'Muebles Delta'

Deltebre enderrocarà al maig la nau de 'Muebles Delta', situada a l’entrada al municipi i que va tancar fa més de trenta anys. Des de llavors l’edifici s'ha anat deteriorant fins al punt que l'Ajuntament de Deltebre en va decretar l'estat en ruïna tècnica, econòmica i urbanística, al febrer  del 2016, i va requerir als propietaris que enderroquessen l'immoble.

Inauguració de la biblioteca Delta de l'Ebre a Deltebre

Dimecres 19 d'abril es va inaugurar la nova Biblioteca Delta de l'Ebre a Deltebre, que substitueix la biblioteca que hi havia fins ara al municipi. 

Deltebre estrena la nova biblioteca 'Delta de l’Ebre'

La nova biblioteca de Deltebre ja és una realitat. L’Ajuntament ha reconvertit l’edifici que durant anys havia sigut el Centre Cívic de la població en un espai de referència de la cultura a la vila.

Soler: "El tacticisme polític pot hipotecar el procés"

L’alcalde de Deltebre i membre de la direcció del PDeCAT, Lluís Soler, assegura que si el procés cap a la independència no arriba a bon port no serà per culpa del Partit Demòcrata.

L'alcalde de Deltebre xifra en "més de 4M€" els desviaments irregulars verificats per l'auditoria

El Partit Demòcrata de Deltebre ha fet una reunió informativa oberta a la ciutadania per presentar els resultats de l’auditoria i analitzar la gestió de l’equip de govern durant els primers 666 dies de mandat. L'acte va reunir més de 200 persones que van poder conèixer l’auditoria que l’Ajuntament va demanar i del qual es va donar compte dimarts en sessió plenària.

L'auditoria sobre la gestió municipal a Deltebre detecta "defectes" en 34 dels 42 expedients

El govern local del PDECAT a Deltebre va encarregar una auditoria per fiscalitzar l’acció durant els mandats anteriors i els resultats ja han arribat conclouen que 34 dels 42 expedients analitzats de serveis i obres públiques presenten anomalies.

L'Ajuntament de Deltebre rep l'auditoria municipal i dimecres es presenta als veïns en un acte públic

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, del PDeCAT, ha comunicat aquest dimarts al ple de l'Ajuntament que l'empresa a la qual es va encarregar fa pocs mesos una auditoria sobre l'estat de comptes de l'Ajuntament, ja l'ha entregat i estaria a disposició dels grups polítics i dels veïns.

El pastisser Gerard Fresquet ha estat el creador d'aquesta mona / Cedida

La musclera més dolça, a Deltebre

Els musclos són un dels productes estrella de la gastronomia ebrenca i les muscleres, un dels trets identitaris del paisatge deltaic. I per aquest motiu, enguany la pastisseria Fresquet de Deltebre ha sorprès clients i productors amb una mona de Pasqua recreant-ho.

Més titulars