Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Cultura

Segurament queden pocs racons de les Terres de l’Ebre que no hagin estat fotografiats. El Museu de la Mar de l’Ebre ens ofereix, en una exposició, un nova visió del nostre paisatge a través de l’activitat del sector primari. El fotògraf Andrei Moldovan ha fotografiat jornalers, pagesos i pecadors per documentar la vida i el treball que hi ha darrere dels productes de quilòmetre zero de les nostres comarques.

Fa 3 anys el rapitenc Andrei Moldovan va recórrer amb la seva càmera mitja dotzena de municipis de les Terres de l’Ebre. Enlloc de buscar els paisatges naturals, va buscar els paisatges marcats per l’activitat humana. Els camps d’hortalises, la vinya, la mar... i als seus protagonistes: el jornaler, el pescador, el ramat. Moldovan ha trobat la part estètica en l’activitat agrària, que malgrat la crisi crònica del sector, segueix sent el mode de subsidència de moltes famílies ebrenques i de moltes altres vingudes de l’estranger. D’aquelles sessions s’han seleccionat 25 fotografies que ara s’exposen al Museu de la Mar de l’Ebre, sota el nom de Lo Tros, fins el proper 22 de febrer. 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s