Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Cultura

La consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, va inaugurar dissabte l’Escola Municipal de Deltebre. Es tracta d'un equipament que ja és una realitat, després d’anys de demandes de l'Escola, i que s’ubica al costat de l’escola bressol municipal per tal d’optimitzar els equipaments municipals.

A les noves instal·lacions, al voltant de 90 alumnes podran gaudir d’aquest equipament que presenta la seva distribució en diferents aules d’ensenyament per prestar una formació de qualitat, a banda d’un ampli terrat que podrà esdevenir un espai per a realitzar concerts o exhibicions a l’aire lliure. La gestió de l’Escola de Música es durà a terme mitjançant la Societat Musical Espiga d’Or. 

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va voler recordar a totes aquelles persones que, durant els 39 anys d’existència de l’entitat, han permès enfortir la música a Deltebre.

Escola de música Espiga dOr Deltebre edifici

D'altra banda, Soler va explicar que “després de 10 anys reclamant la municipalització de l’Escola de Música, i després de diverses actuacions i gestions errònies, ja podem afirmar que Deltebre disposa d’un centre d’ensenyament que deixarà petjada i projectarà Deltebre en l'àmbit musical”. Soler va destacar que “com a govern municipal tenim una clara aposta per la cultura dels fets i de la gestió, és a dir, aquella que es concreta en accions tangibles més enllà de les paraules”.

En la mateixa línia, la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, va posar com a exemple la Societat Musical Espiga d’Or per mostrar que “Catalunya és un país actiu i amb el qual les institucions sempre s’han posat darrere de les iniciatives de la ciutadania i de les entitats per a reafirmar la nostra identitat”.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s