Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Cultura

Diversos dissabtes del curs escolar, 'Lo Planter' organitza tallers relacionats amb el ball, la música i el cant tradicional de les Terres de l’Ebre o altres indrets del territori. En aquest cas, realitzarà un nou taller el proper dissabte 20 de maig, dedicat al Ball de bot, ball típic de Mallorca.

El taller estarà impartit per Raquel Terraza i Sebas Gà Bové. Es preveu una jornada participativa, festiva i sobretot, educartiva, on els i les alumnes participants, gaudiran i aprendran els elements necessaris per dominar el codi dels dos balls més senzills de la tradició mallorquina: la jota i el bolero.

Lo Planter, escola de ball, cant i música tradicional

Lo Planter és una escola amb seu a Tortosa que pretén difondre i ensenyar el repertori tradicional de les Terres de l’Ebre a qualsevol persona interessada per tal que es familiaritzi amb el repertori tradicional del territori i que es converteixi, així, amb un element mitjançant el qual la gent pugui gaudirde la música i la dansa des d’un punt de vista col·∙lecGu i social. Lo Planter és una escola moderna i adaptada als nous temps i vol ser un pont de conGnuïtat de la tradició a les noves generacions.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s